Croatia as never seen before Više o nama »
 • hr

Glavni izbornik

Korisni linkovi

O nama

Poštovani posjetioci, dragi gosti,
predstavljamo Vam moderan način prezentacije, rezerviranja i plaćanja usluga u turizmu. Ovdje su razlozi za izbor naše agencije kao partnera pri izboru odmora:

 1. Višegodišnje iskustvo u turizmu, na osnovu kojeg nastojimo podizati razinu naše usluge kao i konačnog proizvoda. Dokaz kvalitete našeg poslovanja je i Međunarodni certifikat ISO 9001:2001.
 2. Direktno ugovoreni smještaji, što nam omogućuje povoljne cijene usluga, koje gost plaća direktno vlasniku prilikom dolaska. Našim gostima garantiramo najnižu cijenu smještaja na tržištu, a u slučaju da se kod druge agencije nađe povoljnija za isti smještaj, nadoknađujemo razliku u cijeni.
 3. Veoma podrobne informacije o svakoj smještajnoj jedinici, uz veliki broj fotografija o smještaju, kao i o njegovoj okolini, obližnjim plažama, smanjuju rizik od neugodnih iznenađenja po dolasku na minimum.
 4. Uz smještajne jedinice, on-line su pristupni i kalendari zauzetosti, odnosno pregledi slobodnih termina, baš kao i cijene, te sve ostale informacije koje se tiču ponude.
 5. Otvorenost i iskrenost prema gostu: uz konkretni smještaj navode se njegove prednosti kao i nedostaci, mnogo informacija o odredištima, mogućnostima izleta, zabave.
 6. Veliki izbor smještajnih kapaciteta ( preko 600 objekata) svih kategorija i tipova – od robinzonada u djevičanskim uvalama, preko kvalitetnih apartmana, pansiona s domaćom kuhinjom, vila, svjetionika i hotela.
 7. Potvrdu rezervacije (Voucher) s točnim itinererom i dodatnim informacijama o vlasniku, gost dobiva već nakon uplate akontacije za odmor.
 8. Plaćanje u ratama: Predujam u visini cca. 30% vrijednosti usluge uplaćuje se na naš račun. Akontaciju za odmor šaljemo preko banke vlasniku smještaja. Ostatak vrijednosti (cca. 70% cijene) gosti plaćaju osobno u gotovini nakon dolaska.
 9. Sva plaćanja su jasna i cijene objavljene uz svaku pojedinu smještajnu jedinicu u nastojanju da se gostu što jednostavnije prikaže ukupna cijena, bez neoočekivanih doplataka i iznenađenja. Gost plaća uslugu po cijeni po kojoj je kod nas rezervirao, bez obzira na kasnije eventualne promjene u cjeniku.
 10. Zanimaju nas iskustva naših gostiju – povratna informacija s odmora koju dobivamo od naših gostiju, dragocjen nam je podatak na osnovu kojeg nastojimo svake godine podizati ukupnu razinu usluga i smještaja.
 11. Naše stranice prevedene su na najvažnije evropske jezike, a povjerenje nam iskazuju gosti iz cijele Europe i ostalih kontinenata.

Pronađite smještaj

slevy FIRST
MINUTE

Na smještaj u Hrvatskoj, od nas dobivate pospust od 3 % – 5 % od ukupne cijene (vrijedi do 28.02.2024).

Follow us on YouTube

Zašto baš s nama?

 • Iskustvo i stabilnost agencije od 1999. godine
 • Opsežna databaza smještajnih kapaciteta svih tipova
 • Elektronska prijava i rezerviranje. Više od 20 kriterija automatske elektonske pretrage - uz mogućnost zadavanja individualnih zahtjeva agenciji
 • Detaljni prikaz ponude uz isticanje prednosti i nedostataka
 • Detaljne foto galerije ponude odlične kakvoće, panoramski snimci
 • Mogućnost plaćanja u ratama
 • Jedinstvena pretraga u našoj ponudi po karti Googlemap
 • Veliki izbor svih tipova smještaja i za svačiji ukus - uz razumne cijene